Bingo online hos Miljonlotteriet

Miljonlotteriet är först och främst ett lotteri men de har även flera bingorum där du kan spela bingo online, dygnet runt. Nätbingo blir allt mer populärt då det är ett roligt och avkopplande spel med höga vinstchanser. Du får dessutom en liten del av den sociala aspekten då flera bingorum har en livechatt där spelarna socialiserar tillsammans med en chattvärd.

Att spela bingo hos Miljonlotteriet är en liten gemenskap i sig självt. Du ser alltid namnen på alla som är online och efter en tid kommer du säkerligen att känna igen flera av dem. Eftersom du då har möjlighet att chatta med dem kommer du kunna ta känslan av en bingohall till ditt eget hem.

Hur fungerar Miljonlotteriets bingo?

Miljonlotteriets bingo följer grundprincipen där en bingovärd läser upp ett antal nummer, du kryssar för dem på din bricka och ska vara den första som får ett antal rader eller ett förbestämt mönster. Då du spelar online behöver du inte kryssa i dina nummer förhand utan detta sköts av en dator.

Att spela bingo hos Miljonlotteriet är enkelt och tryggt

Bingo uppskattas av många då det är ett spel där alla spelar på lika villkor. Det är ett turspel och du kan bara luta dig tillbaka i stolen och hoppas att datorn drar rätt nummer. Vill du göra det lite extra festligt kan du själv ställa in vilken färg du vill ha på din “penna”. Resten sköts av Miljonlotteriet.

Miljonlotteriets bingomeny

 

Hos Miljonlotteriet finns det fem olika typer av bingorum. Dessa är fördelade på två olika rum och har följande namn:

  • Zoobalo Bingo
  • Tornado Bingo
  • Stjärnskottet
  • Stjärnjacken
  • Femkronan

Vissa av dessa bingorum har dessutom jackpottar där du har chansen på riktiga storvinster. Du väljer själv vilken bingo som du tycker passar dig bäst. Eller varför inte växla mellan flera olika varianter för lite omväxling? Hos Miljonlotteriet är det du som bestämmer.

Beroende på bingorum kan du spela både klassisk bingo och andra varianter som skiljer sig åt. Spelen har även olika tempo och det finns både snabb-bingo och lite långsammare spel. Miljonlotteriet ligger verkligen i framkant när det kommer till att erbjuda bingo online.

Priserna varierar beroende på vilken bingo du spelar men de ligger på allt från 3 kronor per bricka upp till 9 kronor per bricka. Det finns även en begränsning på hur många brickor du kan köpa per spel. Detta är så klart för att Miljonlotteriet står för rättvist spelande och det ska vara lika för alla.

Miljonlotteriet erbjuder inte bara lotter utan även två olika bingorum. Alla som har ett konto hos dem kan delta i dessa. Du väljer själv vilket av rummen du vill spela i och fyller bara i hur många brickor du vill köpa.

Den sociala aspekten

För att få in lite av den sociala aspekten även fast du spelar för dig själv har Miljonlotteriet lagt in en livechatt där du prata med andra spelare och en chattvärd. Här får du chansen att “lära känna” nya människor online samtligt som du hoppas på en och annan storvinst. Det finns faktiskt flera historier om folk som skaffade nya vänner bara genom att hålla till i chatten och spela bingo.

Regler i Bingochatten

(Regler att följa i Bingochatten)

En annan stor fördel med chatten hos Miljonlotteriet är att det faktiskt går att vinna priser även om du inte skulle lyckas i själva bingon. Detta eftersom chattvärden ofta anordnar flera olika tävlingar som alla har chansen att vinna. Det kan till exempel vara att du ska välja tre slumpmässiga nummer och vara först med att få dessa.

Bli medlem och spela

Det är enkelt att bli medlem hos Miljonlotteriet och få chansen att delta i alla de olika bingorummen. Du trycker bara på “skapa konto och logga in” och fyller i dina uppgifter. När detta är klart kan du göra en första insättning och börja spela direkt.

Ett plus med att spela bingo online med Miljonlotteriet är att alla dina vinster krediteras till ditt konto på direkten. Du kan då välja om du vill spela vidare eller göra ett uttag. Det är en extra trygghet att veta att du enkelt kan få ut dina pengar vid en eventuell vinst.

När du ska spela väljer du först vilket av bingorummen du vill delta i. Där ser du direkt hur länge det är kvar till nästa omgång samt vad alla brickorna kostar. Du väljer antal brickor och sedan är det bara att låta datorn göra jobbet. Det går att spela dygnet runt så det är helt upp till dig själv när det passar.

Bingorummen hos Miljonlotteriet har en chatt så du kan prata med andra spelare samtidigt som bingon rullar. Detta gör att du får en upplevelse som är mer lik den du får om du spelar livebingo. I chatten anordnas det dessutom andra minitävlingar där du har chansen att vinna fina priser.

Det finns totalt fem bingospel och dessa är fördelade på två olika bingorum. Du ser alltid vilket som är nästa spel när du är inloggad i ett bingorum.
Här kan du samtala med andra spelare samtidigt som du spelar samt delta i olika små tävlingar vid sidan om huvudspelet.
Nej, Du skapar ett konto hos Miljonlotteriet och sedan du loggar in med ett och samma konto.
Det varierar beroende på spel men det kan handla om allt från ett par tusen till 200 000 kronor.
Det beror också på vilket bingo du väljer men generellt mellan 3 kronor upp till 9 kronor per bricka.
Nej, det behöver du inte då detta sköts av en automatiserad dator, vilket innebär att du kan spela flera brickor på samma gång.

Blogg

Tillbaka Nästa
30.01, 09:05 A.Alfredsson

Karlskogavinst på Trisskrap

21.01, 07:03 A.Alfredsson

Lotto söker miljonvinnare i Finspång

14.01, 03:02 A.Alfredsson

Satsar på bildkonst med vinst i Nyhetsmorgon

6.01, 02:56 A.Alfredsson

I slutet av året kom den – Lottos första miljonvinst

27.12, 08:54 A.Alfredsson

Storvinst till Östhammar

12.12, 08:52 A.Alfredsson

100 000 kronor i födelsedagspresent

21.11, 11:59 A.Alfredsson

Pensionär vinner storvinst

6.11, 08:58 A.Alfredsson

Spelat samma rad i 30 år – vann miljonvinst!

16.10, 11:56 A.Alfredsson

Skraplotten – den perfekta gåvan

6.10, 05:44 A.Alfredsson

Vann storvinst på lotto i rättan tid

4.10, 11:54 A.Alfredsson

Lottosajt bröt med spellagen

27.08, 08:24 A.Alfredsson

SkrapLottos levererar sin första storvinst sedan lanseringen

27.08, 08:23 A.Alfredsson

Öka spänningen – spela tillsammans på Svenska Spel

27.08, 08:21 A.Alfredsson

Senaste miljonvinsten på Lotto gick till två bröder i Västerås

Anna
Alfredsson

Betygsätt

15 Röster

4.3