Karlskogavinst på Trisskrap

30.01, 09:05 A.Alfredsson
Uppdaterad: 6.01, 03:06

Karlskoga har fått en miljonär! Mats Putte Ekberg hade fått en Trisslott som present när han var på en middag. Han skrapade fram tre klöversymboler på sin Trisslott och var inte riktigt säker på vad det innebar för vinst. Hans syster redde ut frågetecknen och Putte kunde konstatera att han var en nybliven miljonär. Det blev en resa till TV4-huset för att skrapa fram hur mycket han skulle få i månaden och i hur många år.

TV-äventyret

Den idrottsintresserade vinnaren och hustrun Ann-Louise var redan vid gott mod efter att herrarnas fotbollslag kvalificerat sig till EM 2020 dagen innan. Putte är en aktiv brottare så för att mjuka upp stämningen lite blev det lite snack om brottning och givetvis svenska landslagets fotbollsmatch. Det var givet att vinnaren hade sett matchen, även om hjärtat klappar mest för favoritlaget Queens Park Rangers. Så nu var frågan om det skulle bli några fotbollsresor framöver?

Spännande skrap

Som brukligt är började skrapandet med att se under hur många år som vinsten delas upp i. När lotten skrapats färdigt kunde Putte konstatera att han under 10 års tid får en summa varje månad att dryga ut lönen med. Då återstod bara att se vilken summa som ska komma in på kontot varje månad. Direkt efter pausen var det dags och minsta summan som kan skrapas fram som vinst är 10 000 kronor.

15 000 kronor i 10 år

Garantisumman är totalt 1,2 miljoner kronor och Putte skrapade fram 15 000 kronor i månaden, vilket ger en garantisumma på 1,5 miljoner kronor. Det räcker till några fotbollsresor framöver. Men en del ska givetvis de fyra barnen få konstaterar den nybliven miljonären. Efter en kopp kaffe och tid att smälta vinsten så säger Putte med ett leende att det givetvis kommer att bli en del resor till England för att se favoritlaget spela live.

Anna
Alfredsson

Betygsätt

Röster

0