Så loggar du in på MIljonlotteriet

Att öppna ett konto hos Miljonlotteriet tar endast ett fåtal minuter och är mycket enkelt att genomföra. Du väljer själv om du vill registrera dig direkt med ditt mobila BankID eller om du föredrar det vanliga sättet med användarnamn och lösenord. Skulle det uppstå några problem samtidigt som du registrerar dig kan du alltid ta kontakt med support via telefon, mejl eller chatt.

Här följer en enkel förklaring på hur du ska gå tillväga för att registrera dig:

 • 1Gå in på Miljonlotteriets hemsida och tryck på “skapa konto och börja spela"
 • 2Skriv in ditt personnummer, e-post och välj hur du vill logga in
 • 3Godkänn användarvillkoren och fyll i om du önskar nyhetsbrev
 • 4Tryck på “slutför”

Så snart du har registrerat dig kan du sätta in pengar och ta del av allt som Miljonlotteriet har att erbjuda. Du kan även anmäla dig till prenumerationslotteriet så snart du har registrerat dig. Dessa kommer sedan hem till din brevlåda en gång i månaden alternativt digitalt om du har valt digital prenumeration.

Vi rekommenderar att du använder BankID när du ska logga in på ditt konto. Detta eftersom det är en av de tryggaste och säkraste metoderna som du kan använda. Du riskerar inte heller att ditt lösenord hamnar i felaktiga händer. Miljonlotteriet har licens från svenska Spelinspektionen vilket betyder att de följer alla lagar och säkerhetsföreskrifter som krävs för att få bedriva spel i Sverige.

Logga in med Bankid på Miljonlotteriet

Tänk på att alltid läsa villkoren innan du registrerar ett konto. Om det är något som känns oklart rekommenderar vi att du hör med kundtjänsten hos Miljonlotteriet. De har öppet samtliga vardagar och är kontaktbara via både telefon, chatt och mejl.

Det är mycket enkelt att bli medlem hos Miljonlotteriet. Allt du behöver göra är att registrera dig med användarnamn och lösenord eller BankID. Så snart registreringen är färdig kan du logga in och börja spela.

Så fungerar inloggningen

Som kund hos Miljonlotteriet kan du alltid logga in på ditt personliga konto både på mobil, dator och surfplatta. Du använder bara den inloggningsmetod som du beslutade dig för när du registrerade dig. Tryck på “logga in” längst upp på sajten och följande instruktionerna.

Det står klart och tydligt hos Miljonlotteriet hur du ska gå tillväga för att logga in. Du börjar med att fylla i ditt kundnummer, e-post eller personnummer. Om du inte vet ditt kundnummer står detta på lotterna som du får hemskickade till dig. Nästa steg är att antingen fylla i ditt lösenord eller välja att logga in med BankID.

Du kan alltid känna dig helt säker med att alla dina uppgifter är krypterade och skyddade med den senaste tekniken. Eftersom Miljonlotteriet överses av Spelinspektionen kan du försäkra dig om att allt går rätt till. Som spelbolag måste du uppfylla en rad hårda krav för att både få och behålla denna licens.

Nedan följer en förklaring i punktform på hur du loggar in via de två olika tillvägagångssätten: Först ut är hur du loggar in med användarnamn och lösenord:

 • 1Tryck på knappen där det står “logga in”
 • 2Välj ett av kundnummer, e-post och personnummer som användarnamn
 • 3Skriv in ditt lösenord
 • 4Tryck på Logga in

Vill du hellre logga in med BankID ska du göra på följande vis:

 • 1Tryck på “logga in”
 • 2Tryck på BankID och vänta på att en ny inloggningsruta ska visas
 • 3Skriv in ditt personnummer
 • 4Starta BankID på fil eller via din app på mobil eller surfplatta
 • 5Fyll i din personliga kod och verifiera din inloggning.

Du kan välja mellan två olika inloggningsalternativ och dessa är lösenord eller BankID. Miljonlotteriet följer alla säkerhetsföreskrifter som krävs så du kan känna dig helt säker som kund. Det fungerar lika bra att logga in och spela på din mobil som på surfplatta och dator.

Gå in på Miljonlotteriets officiella hemsida, klicka på öppna konto, fyll i dina personliga uppgifter och verifiera med BankID alternativt e-post.
Ja, det är helt säkert. Alla dina personuppgifter krypteras med SSL-kryptering vilket är standard för nätsäkerhet. Du behöver alltså inte vara orolig för att dina uppgifter ska säljas vidare.
Du kan välja att kryssa för att du inte vill ha nyhetsbrev skickat till dig i samband med att du gör din registrering. Detta går även att ändra i efterhand om så önskas.
Om du inte har ett mobilt BankID kan du vanligtvis logga in på din internetbank där du hittar instruktioner om hur du ska gå tillväga. du måste även ladda ner BankID-appen till din mobila enhet. Om du har fler frågor gällande detta rekommenderar vi att du tar kontakt med din bank direkt.

Blogg

Tillbaka Nästa
30.01, 09:05 A.Alfredsson

Karlskogavinst på Trisskrap

21.01, 07:03 A.Alfredsson

Lotto söker miljonvinnare i Finspång

14.01, 03:02 A.Alfredsson

Satsar på bildkonst med vinst i Nyhetsmorgon

6.01, 02:56 A.Alfredsson

I slutet av året kom den – Lottos första miljonvinst

27.12, 08:54 A.Alfredsson

Storvinst till Östhammar

12.12, 08:52 A.Alfredsson

100 000 kronor i födelsedagspresent

21.11, 11:59 A.Alfredsson

Pensionär vinner storvinst

6.11, 08:58 A.Alfredsson

Spelat samma rad i 30 år – vann miljonvinst!

16.10, 11:56 A.Alfredsson

Skraplotten – den perfekta gåvan

6.10, 05:44 A.Alfredsson

Vann storvinst på lotto i rättan tid

4.10, 11:54 A.Alfredsson

Lottosajt bröt med spellagen

27.08, 08:24 A.Alfredsson

SkrapLottos levererar sin första storvinst sedan lanseringen

27.08, 08:23 A.Alfredsson

Öka spänningen – spela tillsammans på Svenska Spel

27.08, 08:21 A.Alfredsson

Senaste miljonvinsten på Lotto gick till två bröder i Västerås

Anna
Alfredsson

Betygsätt

12 Röster

4.9