Vann storvinst på lotto i rättan tid

6.10, 05:44 A.Alfredsson
Uppdaterad: 7.10, 11:45

En kvinna på runt 45 år i Göteborg vann över 1,5 miljoner kronor på Lotto 1 den 7 september 2019 och vinsten kom precis i rättan tid. Det var dags att söka ett lån på banken för att renovera hemmet, men det är någonting hon och hennes man slipper tänka på efter vinsten. Kvinnan rättade själv sina lottorader på lördagskvällen och ni kan tänka er chocken över att se att hon kammat hem 1 564 970 kronor.

Reaktioner hos vinnaren

Den 45-åriga vinnaren önskar hålla sig anonym, vilket vi förstår med tanke på storvinsten. Det är ingenting hon behöver skylta med, istället kan hon välja att berätta för vem hon vill. När Svenska Spel ringde upp kvinnan berättade hon att det var en mycket trevlig rättning på lördagskvällen. Vidare skrattade hon när hon berättade att det var tänkt att hon och maken skulle ansöka om ett banklån kommande vecka, någonting som inte längre är nödvändigt.

Renovera huset

Kvinnan och hennes make hade alltså ett planerat bankbesök som de nu slipper, för med 1,5 miljoner kronor på bankkontot behövs inget lån för husrenoveringen. Nu kan de gå direkt och köpa det de behöver för sin renovering och det utan att behöva betala tillbaka en enda krona. Nu får de istället kontakta banken för att hitta ett bra sparande för sin storvinst. Eftersom kvinnan redan hade rättat sina rader satt hon beredd när Svenska Spel ringde upp dagen efter.

Spelar lotto varje lördag

Kvinnan från Göteborg uppger att hon spelar Lotto varje lördag. Hon har en rad som hon alltid spelar sen brukar hon välja några slumpade rader också. Det var just en av de slumpade raderna som gav henne sju rätt på Lotto 1 och som gjorde henne till miljonär. När hon loggade in på sitt spelkonto för att rätta sina rader fick hon en chock och hon fick be sin man komma och titta och bekräfta att de vunnit.

Anna
Alfredsson

Betygsätt

Röster

0