Vinster och jackpottar hos Miljonlotteriet

Det är inte svårt att lista ut att det finns Miljonvinster i potten hos Miljonlotteriet. Om du har turen på din sida kan du vinna allt från miljoner i kontanter till resor och bilar. Dessutom finns det flera chanser att vinna en jackpott och kamma hem en riktig drömvinst.

Olika vinstmöjligheter

Vinsterna hos Miljonlotteriet skiljer sig beroende på vilken lott du köper. Generellt kan man säga att ju lägre inköpspris desto mindre är prispotterna. En lott som kostar femkronor genererar till exempel mindre priser än vad tjugan gör.

Lotten som kallas för “Resan” delar precis som namnet avslöjar ut resor till olika destinationer. Här kommer några andra exempel på priser du kan vinna hos Miljonlotteriet:

  • Kontantpriser
  • Bilar
  • Prylar som husgeråd och hemelektronik

Reglerna för Miljonlotteriet säger att om du vinner mer än 5 000 kronor behöver du alltid skicka in din lott i ett rekommenderat brev (fysiska lotter). Detta är på grund av säkerhetsskäl. Om du vinner en mindre summa online kommer denna att krediteras direkt till ditt konto.

Miljonlotteriet har en egen vinstshop där du själv får välja vad du vill ha för pris. Några av kategorierna som du kan välja på är husgeråd, gåvor och hemelektronik. Vid drömvinsten får du alltid en hjälpande hand att plocka ut ditt perfekta vinstpaket.

Miljonlotteriets presentkort

Drömvinster hos Miljonlotteriet

Miljonlotteriet har något som kallas drömvinsten och dessa är helt enkelt lite större och något som kan förändra hela ditt liv. Här kan vinsterna uppgå till hela 5 miljoner kronor och det kan handla om allt från resor till kontanter och bilar.

Om du vinner en högre summa kommer du inte få ut allt i rena pengar utan det fördelas på kontanter och varuvinster.

Vinner du vinster värda mellan 40 och 5 000 kronor är det superenkelt att välja bland varuvinster och upplevelser i deras vinstshop.

Registrera din vinstlott

Om du skrapar fram en vinst är det viktigt att du registrerar denna antingen via hemsidan eller genom att skicka in lotterna i ett kuvert. Om du vill registrera din lott online fyller du i dess 12 siffror när du är inloggad på ditt konto, vilket du även bör göra med nitlotterna för att vara med i nitlottsdragningen.

När du har registrerat din lott kan du exempelvis plocka ut vilka vinster du vill ha i webbutiken på en gång. Du ser i vinstshoppen vad du kan välja på och sedan är det bara att klicka för det som faller dig i smaken. Gå sedan vidare till kassan och bekräfta din vinst.

Här kommer en snabb kom ihåg lista för vad du bör tänka på om du vinner på en lott

  • Registrera din lott på Miljonlotteriets hemsida eller via post
  • Om du vinner över 10 000 kronor ska du alltid skicka in lotten på post
  • Vinner du på en online lott kontaktar Miljonlotteriet dig

Miljonlotteriet delar ut allt från kontanter till prylar och bilar samt resor. Vilka vinster du kan vinna beror på vilken lott du har köpt. Alla lotter måste registreras för att du ska kunna ta ut din vinst.

Ha chans på jackpotten

Om du prenumererar på lotter hos Miljonlotteriet har du automatiskt chansen att delta i jackpottdragningar. Hur många andelar du får beror helt på vilka lotter du prenumererar på. Du blir kontaktad av personalen av Miljonlotteriet om du skulle vinna en jackpott.

Storvinster genom tiderna

Om du går in på Miljonlotteriets Youtubesida kan du se berättelser där andra kunder berättar om sina storvinster. Ett exempel är Sofia som lyckades kamma hem en vinst på hela 1 miljon, detta gjorde hon dessutom på en nitlott.

En annan storvinst hamnade hos Monica. Så här sa hon själv efter att hon fått ett samtal om att hon var vinnare av drömvinsten: “Tyvärr var ju första tanken när ni ringde att ni lurades så man trodde ju inte på det. Så jag var tvungen att ringa runt till lite bekanta innan det sjönk in.

Det finns mängder av priser du kan vinna och hos Miljonlotteriet har du chans på vinster värderade upp till 5 miljoner kronor.
Om du prenumerera på Miljonlotteriet deltar du automatiskt i jackpottdragningarna, ingen annan registrering behövs.
Det finns flera exempel på kunder som vunnit priser i miljonklassen. Kika gärna in på Miljonlotteriets Youtube för att se deras berättelser.
Först måste du ha ett konto, sedan fyller du i lotten kod med tolv siffror online på “mina sidor” eller skickar in den via post.
Det beror på lott men vanligast är vinster ur vinstshoppen eller kontanter, men säkrast är att kolla villkoren för varje lott.
Drömvinsten är Miljonlotteriets högre vinster där du kan vinna allt från resor till bilar i potten.

Blogg

Tillbaka Nästa
30.01, 09:05 A.Alfredsson

Karlskogavinst på Trisskrap

21.01, 07:03 A.Alfredsson

Lotto söker miljonvinnare i Finspång

14.01, 03:02 A.Alfredsson

Satsar på bildkonst med vinst i Nyhetsmorgon

6.01, 02:56 A.Alfredsson

I slutet av året kom den – Lottos första miljonvinst

27.12, 08:54 A.Alfredsson

Storvinst till Östhammar

12.12, 08:52 A.Alfredsson

100 000 kronor i födelsedagspresent

21.11, 11:59 A.Alfredsson

Pensionär vinner storvinst

6.11, 08:58 A.Alfredsson

Spelat samma rad i 30 år – vann miljonvinst!

16.10, 11:56 A.Alfredsson

Skraplotten – den perfekta gåvan

6.10, 05:44 A.Alfredsson

Vann storvinst på lotto i rättan tid

4.10, 11:54 A.Alfredsson

Lottosajt bröt med spellagen

27.08, 08:24 A.Alfredsson

SkrapLottos levererar sin första storvinst sedan lanseringen

27.08, 08:23 A.Alfredsson

Öka spänningen – spela tillsammans på Svenska Spel

27.08, 08:21 A.Alfredsson

Senaste miljonvinsten på Lotto gick till två bröder i Västerås

Anna
Alfredsson

Betygsätt

3 Röster

4.1