Öka spänningen - spela tillsammans på Svenska Spel

27.08, 08:23 A.Alfredsson
Uppdaterad: 27.08, 08:23

Spela Tillsammans är det ultimata sättet att både ha roligt och vinna pengar på samma gång. Det som tidigare hette bolagsspel hos Svenska Spel har nu fått namnet Spela Tillsammans, vilket är precis vad det handlat om hela tiden. Oavsett om ni är ett gäng kollegor, ett kompisgäng eller släktingar kan ni spela och vinna tillsammans på ett enkelt och smidigt sätt. Ni lägger alla samma insats och vinner lika mycket när turen knackar på dörren.

De spel som ni kan satsa på är Lotto med Joker, Vikinglotto, Keno och Eurojackpot, så ni kan enkelt välja det som passar er bäst. Det är helt enkelt ni i laget som styr och alla medlemmar kan gå in och lägga spel åt ert lag. Du kan enkelt starta ett lag genom att bjuda in medlemmar via deras mejladress och ni kan vara så få som två personer så många som 20.

Öka vinstchanserna genom att spela tillsammans

När ni spelar tillsammans kommer insatsen i regel bli högre än om ni hade spelat själva, det innebär att ni kan spela mer och det i sig betyder större vinstchanser. Det finns många fördelar med att spela tillsammans med andra och delad glädje är ju dubbel glädje sägs det. Allt som krävs för att kunna spela som ett lag är att alla har varsitt konto på svenskaspel.se/tur. När ni vinner delas vinsterna smidigt upp mellan er.

Ett lag av kollegor på elva personer vann i maj i år över 13 miljoner tillsammans, alltså blev de alla miljonärer på samma gång. Tänk dig själv att få dela en storvinst med dina nära och kära, du kan glädjas både åt de andra och dig själv på samma gång. Att spela tillsammans är enkelt och smidigt, ni kan välja en lagledare eller så kan ni turas om att lägga spel. Vem vet när det är er tur att vinna?

Anna
Alfredsson

Betygsätt

Röster

0