100 000 kronor i födelsedagspresent

12.12, 08:52 A.Alfredsson
Uppdaterad: 6.01, 02:54

Benny Adolfsson fick två Trisslotter av sin dotter när han fyllde år, den första var en nit men den andra bjöd på en trevlig överraskning; tre TV-apparater. Benny visste att det innebar en resa till TV4-studion i Stockholm och skrap i direktsändning. En vinst på minst 100 000 väntade och han visade glatt lotten för sin fru Agneta, hon förstod knappt att det var på riktigt. Lyckoruset var ett faktum hos paret som varit gifta i 50 år.

Frun fick sköta skrapet i TV

Det var frugan Agneta som fick sköta skrapet i tv-studion. Efter ankomsten till studion blev det först lite sminkning och sedan provskrapning av en stor lott, det är ju inte riktigt samma sak som de mindre lotterna du skrapar hemma. När den ena programledaren frågade Agneta hur det kändes att vara där svarade hon att det var kul och självklart jättetrevligt att vara där. Efter det spännande skrapet visade det sig att paret vunnit 100 000 kronor på den utvalda lotten.

Trogen följare av Trisskrapet

Agneta hade troget följt Trisskrapet i TV varje morgon vilket gjorde det extra roligt för henne när maken valde att hon skulle få skrapa lotten i TV-sändningen. Det var i torsdags den 12 december det var dags för Agneta att ta plats i studion för att skrapa den stora lotten. Äntligen skulle hon få uppleva det hon bara sett andra göra på TV tidigare och hon klarade det galant. Riktigt spännande var det när hon skrapade fram 100 000 kronor.

Extra julklappar

Paret har ännu inte bestämt vad pengarna ska användas till men de tänker i alla fall dela med sig med dottern som gav Benny lotten i födelsedagspresent. Det kommer självklart också bli några extra julklappar till deras fem barn och elva barnbarn av vinsten, så det är verkligen ett välkommet extrautrymme i kassan. Julen är härmed förgylld för paret och deras familj, vilken födelsedagspresent Benny fick! Lotten som gav vinsten var inköpt på Ica Borensberg.

Anna
Alfredsson

Betygsätt

Röster

0