Skraplotter på nätet

Skraplotter har länge varit en av de populäraste och enklaste spelformerna där du kan vinna allt från kontanter till resor. Hos Miljonlotteriet kan du välja att köpa dina lotter online, i butik eller få dem direkt hem i brevlådan via prenumeration. De har flera olika lotter som du kan välja mellan där du tävlar om allt från kontanter till prylar och resor.

Vilka skraplotter finns det?

Hos Miljonlotteriet finns det lotter i olika prisklasser och med olika vinstteman. Du kommer enkelt att hitta något som passar dig. Nedan följer en översikt på de lotter som du kan spela på:

  • Original
  • Flotten
  • Resan
  • Jontelotten
  • Femkronan
  • Tiokronan
  • Tjugan
  • Sommarläger

Lotterna följer samma princip där ditt mål är att skrapa fram tre likadana symboler för vinst. Det som skiljer är hur de ser ut, hur många rutor som ska skrapas och vinsterna. På Miljonlotteriets hemsida får du snabbt en överblick över de olika lotterna och hur de ser ut.

Lotterikampanjer hos Miljonlotteriet

Hur spelar jag?

Det första du måste göra för att få tillgång till lotterna hos Miljonlotteriet är att skapa ett konto. Detta gör du enkelt genom att välja ett lösenord eller logga in direkt med BankID. Efter detta är det dags att göra en första insättning och sedan är det bara att välja vilka lotter du vill.

Det går så klart att spela hos Miljonlotteriet i butik utan att vara registrerad men då har du inte samma förmåner som på nätet. Om du är kund online kan du spela vart du än befinner dig och du har ett större urval av lotter, dessutom är det enklare att registrera dina lotter direkt på nätet än att behöva skicka in dem per post.

Resan skraplott

Om du registrerar dig på Miljonlotteriets hemsida har du dessutom tillgång till all information på en och samma sajt. Du kan hitta information om eventuella bonusar, jackpottar och dragningar. Spel online har tagit över en stor del av marknaden och detta är något som Miljonlotteriet är väl medvetna om, därför kan de nu erbjuda dig en smidig spelupplevelse online.

Köpa lotter

Om du vill ha fysiska lotter kan du antingen prenumerera på dem eller köpa dem direkt i butik. Det är viktigt att du registrerar dina lotter på Miljonlotteriets hemsida även om det är en nitlott. Detta eftersom de anordnar en särskild nitlottsdragning där du kan vinna en bil till ett värde av 400 000 kronor.

Vill du köpa lotter online hos Miljonlotteriet måste du först öppna ett konto. Detta är mycket enkelt och går på ett par minuter. Sedan är det bara att sätta in pengar och välja vilken lott du vill spela.

När du sedan vill köpa lotter online loggar du bara in på ditt konto och väljer den typ av lott du vill köpa. Du kan välja ett nummer om du har en viss tursiffra som du tror lite extra på. Du skrapar sedan rutorna med musen och ser precis som vid fysiska lotter om du har vunnit eller inte. En eventuell vinst kommer att krediteras direkt till ditt spelkonto hos Miljonlotteriet.

Hos Miljonlotteriet finns det en rad olika lotter och däribland Tjugan, Originalet och Resan. Du kan välja om du vill köpa fysiska lotter eller om du föredrar att köpa dem direkt på nätet. Precis som vanligt ska du skrapa fram tre lika symboler för vinst.

Prenumerera på Miljonlotteriet

Vill du ha lotter direkt hem i brevlådan varje månad? I så fall ska du välja att prenumerera på Miljonlotteriets lotter. Du kan registrera dig direkt på hemsidan och sedan är det bara att invänta posten.

Om du väljer prenumeration står det mellan Tjugan, Resan och Orginalet.

De fungerar alla på samma sätt och det är priserna som skiljer sig åt. Detta är en tillsvidareprenumeration som du själv väljer när du vill avsluta. Miljonlotteriet är ett av Sveriges äldsta lotterier och dessa lotter har delat ut priser ända sedan 1964.

Extravinster

Några av lotterna har extra vinstchanser där du kan delta i olika dragningar. Varje gång du köper en lott köper du dessutom en del i en jackpott där du har chansen på drömvinster. Som vi tidigare nämnde finns även nitlottsdragningen som tar plats åtta gånger om året, här delar Miljonlotteriet ut en sprillans ny bil till en lycklig vinnare.

Så missa inte att registrera din skraplott då det finns extra vinstchanser att ta del av. Detta gör du genom att skriva in den 12-siffriga kod som finns på varje lott på ditt konto online. Då kan du delta i allt från jackpottdragningar till nitlottsdragningen.

Miljonlotteriet har tre olika prenumerationslotter som du kan få direkt hem i brevlådan eller e-posten en gång i månaden. Här kan du vinna allt från kontanter till resor. Det finns även en lott där du kan vinna priser i vinstshoppen med allt från elektronik till hushållsprylar.

Det beror helt på vilken lott du köper. Priserna inkluderar allt från kontanter till artiklar och resor.
Detta skiljer sig också beroende på vilken lott du vill spela på. De kan kosta allt ifrån 5 kronor till 50 kronor. På hemsidan har du en full översikt på priserna.
Ja, det gör det, vissa lotter finns enbart online och andra är exklusiva för butik. Det finns även säsongsbaserade lotter som endast går att köpa under en viss tid.
Du kan spela på hur många lotter du själv vill, det finns inga begränsningar. Du kan dessutom se samtliga av dina köpta lotter om du loggar in på mina sidor
Ja, om du vill spela online eller starta en prenumeration via hemsidan. Det går dock att köpa enskilda lotter i butik utan att vara kund.
Du kan antingen skrapa rutorna en och en med musen eller välja att visa alla på samma gång.

Blogg

Tillbaka Nästa
30.01, 09:05 A.Alfredsson

Karlskogavinst på Trisskrap

21.01, 07:03 A.Alfredsson

Lotto söker miljonvinnare i Finspång

14.01, 03:02 A.Alfredsson

Satsar på bildkonst med vinst i Nyhetsmorgon

6.01, 02:56 A.Alfredsson

I slutet av året kom den – Lottos första miljonvinst

27.12, 08:54 A.Alfredsson

Storvinst till Östhammar

12.12, 08:52 A.Alfredsson

100 000 kronor i födelsedagspresent

21.11, 11:59 A.Alfredsson

Pensionär vinner storvinst

6.11, 08:58 A.Alfredsson

Spelat samma rad i 30 år – vann miljonvinst!

16.10, 11:56 A.Alfredsson

Skraplotten – den perfekta gåvan

6.10, 05:44 A.Alfredsson

Vann storvinst på lotto i rättan tid

4.10, 11:54 A.Alfredsson

Lottosajt bröt med spellagen

27.08, 08:24 A.Alfredsson

SkrapLottos levererar sin första storvinst sedan lanseringen

27.08, 08:23 A.Alfredsson

Öka spänningen – spela tillsammans på Svenska Spel

27.08, 08:21 A.Alfredsson

Senaste miljonvinsten på Lotto gick till två bröder i Västerås

Anna
Alfredsson

Betygsätt

33 Röster

4.3