Pensionär vinner storvinst

21.11, 11:59 A.Alfredsson
Uppdaterad: 4.11, 03:00

För en pensionerad Solnabo tog veckan en chockerande vändning. Hon hade nämligen lyckats skrapa fram tre TV-apparater på sin Trisslott vilket i sin tur betydde att hon fick ta plats i TV-studion hos Nyhetsmorgon. Hela 100 000 kronor blev vinsten som givetvis blev ett välkommet tillskott i kassan. Sonja, som är 83 år gammal, brukar åka och handla tillsammans med sina två söner. Under en handling på Coop köpte hon även några Trisslotter och en av dem innehöll tre stycken TV-symboler. Söndagen den 13 oktober blev dagen som Sonja fick åka och sätta sig i TV-studion hos det populära morgonprogrammet.

Sönerna med som stöd

När det var dags för Sonja att åka in till studion följde hennes två söner med som stöd. Väl i TV berättare även Sonja om sitt stora intresse för hundar och att de under åren haft flera taxar. Nu är det dock bara barn och barnbarn som gäller. När frågan om vad pengarna kommer användas till kom upp sa Sonja först att hon inte hade tänkt så långt. När det väl stod klart att vinstsumman var på 100 000 kronor sa den nöjde vinnaren att pengarna kommer gå till att dryga ut pensionen. Vi vågar nog gissa att även sönerna kommer få en liten del.

Tredje vinnaren från Solna bara i år

Svenska Spel har konstaterat att Solnaborna har haft väldigt bra flyt under året. Detta var den tredje vinnaren från just Solna som fått äran att vara med och skrapa i TV. Veckan efter var det dags för ytterligare en vinnare från samma område. Vill du titta på Trisskrapet kan du göra det på TV4:s webbtv under programmet Nyhetsmorgon. Triss är landets populäraste skraplott och känns igen på sin gula karakteristiska färg. Direkt på skrapet går det vinna upp till 1 miljon kronor. Det går även att skrapa fram tre TV-symboler och då får du äran att vara med i Nyhetsmorgon och skrapa där.

Anna
Alfredsson

Betygsätt

Röster

0