Spelat samma rad i 30 år – vann miljonvinst!

6.11, 08:58 A.Alfredsson
Uppdaterad: 4.11, 02:59

Det finns många som har spelat samma lottorad vecka efter vecka och år efter år, men det är inte alla som har sådan tur som en 60-årig kvinna från Surahammar. Hon och hennes man har lämnat in sin lottorad i nästan 30 års tid och självklart har de hoppats på en storvinst. Men de visste inte att det var en så stor vinst som skulle trilla in som de 7,2 miljoner kronorna de vann den 5 oktober 2019.

Kändes galet

Kvinnan hade ingen aning om vilken överraskning som väntade när hon satte sig ned vid datorn för att rätta sina rader, som hon betalat 100 kronor för samt 10 kronor för Joker. Den känsla kvinnan beskriver är att hon blev helt iskall och att det kändes galet, vilket vi verkligen kan förstå. Tänk dig själv att en så stor summa visas på skärmen! Självklart fick hon be mannen kolla att det stämde, men han tog det lite lugnare.

Ringde till Svenska Spel

Svenska Spel brukar ringa upp de som vinner stora vinster, men i detta fall hann kvinnan före. På söndagskvällen fick de bekräftat att de nu kunde kalla sig miljonärer. Självklart står champagne på listan över vad de ska köpa härnäst, men kanske kan de också gå i pension tidigare än de räknat med. Med en så stor vinst finns alla möjligheter för det tursamma paret och det kan bädda för spännande upplevelser för resten av livet.

Resor är självklart

Kvinnan säger givetvis att det kommer bli fler möjligheter att resa tack vare vinsten och det är något som många storvinnare väljer att lägga lite pengar på. Att resa och se världen är någonting som blir mer möjligt, både för att det kanske finns mer pengar men även för att man många gånger inte behöver jobba. Men det är även ett perfekt sätt att lösa lån och liknande, någonting som paret i Surahammar också har tankar på att göra.

Anna
Alfredsson

Betygsätt

Röster

0