SkrapLottos levererar sin första storvinst sedan lanseringen

27.08, 08:24 A.Alfredsson
Uppdaterad: 27.08, 08:24

Svenska Spels nya skraplott SkrapLotto lanserades under sommaren 2019 och redan har lottens första miljonvinst delats ut. Det var en stamkund hos Lengroths Spel och Café i Lilla Edet som kammande hem den efter att ha valt en lott från den första bunten med lotter. Faktum är att vinsten kom samma dag som premiären och inte nog med det – vinsten var den första miljonvinst som delats ut för en skraplott någonsin. Det här var dock inte den första storvinsten som spelbutiken har delat ut, utan 2006 gick en vinst på 1,8 miljoner till en annan lycklig Lilla Edet-bo, denna gång på Lotto.

Hade inte tänk att köpa en lott

Kunden som blev SkrapLottos lyckliga vinnare hade inte tänkt sig köpa en lott den dagen som kunden steg in i butiken, utan var där för att förnya sitt veckovisa Kenospel. Då det var samma dag som butiken hade fått in den nya lotten föreslog butiksägaren Martin Johansson att kunden även skulle köpa en sådan, något kunden valde att göra. Inte trodde någon av dem att kunden snart därpå skulle komma tillbaka med lotten och tala om att det blev en storvinst på den. Men så blev fallet, även om kunden till en början trodde att vinsten var på 30 000 kronor.

Populär lott

Efter att lotten kontrollerats och det kunde konstateras att vinsten var betydligt större än så har lotten blivit otroligt populär hos butiken. Butiksägaren säger att SkrapLotto-lotter säljs hela tiden och att kunderna är övertygade om att det finns fler miljonvinster att hämta, något även han är säker på. Att det finns många fler miljonvinster som väntar på att bli framskrapade är det ingen tvekan om, frågan är bara om de finns hos Lengroths eller någon annanstans ute i vårt land? En sak är då säker, om du befinner dig i Lilla Edet kan det vara värt att investera 30 kronor i SkrapLotto – kanske blir du nästa miljonvinnare!

Anna
Alfredsson

Betygsätt

Röster

0