Skraplotten - den perfekta gåvan

16.10, 11:56 A.Alfredsson
Uppdaterad: 7.10, 11:56

Om du inte vet vad du ska ge bort i födelsedagspresent, julklapp eller i samband med någon annan högtid kan en skraplott vara ett utmärkt alternativ. Dels är det alltid roligt att spela på lotto och dels finns ju alltid chansen att vinna riktigt stort – vad kan vara en bättre gåva än en riktigt stor vinstsumma? Dessutom finns det många olika typer av skraplotter att välja mellan, så det finns något för alla smaker.

Extra omtyckta bland svenska spelare

Det råder inga tvivel om att skraplotten är en av de mest populära spelen i Sverige. Förmodligen beror det på det enkla upplägget som gör att alla kan ta del av underhållningen, oavsett hur erfaren du är. Det enda du behöver göra är att skrapa lottens fält och förhoppningsvis hitta en vinnande kombination, till exempel tre av varje. En skraplott passar därför perfekt som present – spelet är enkelt, men samtidigt otroligt spännande och roligt.

Triss – den mest populära lotten

Den mest kända skraplotten i Sverige är utan tvekan Triss. Denna lilla, men omåttligt omtyckta lott ges bort till höger och vänster, som julklapp eller födelsedagspresent. Extra populär är den i samband med lite mindre högtider, exempelvis mors eller fars dag, eftersom den inte kostar mer än 30 kronor. Vinsterna kan dock bli riktigt höga, upp till en miljon kronor på ett enda skrap! Reglerna är enkla – du behöver bara få tre likadana summor.

Tian – en billigare lott

Tian, som fyndigt nog kostar så lite som tio kronor, är också ett populärt val bland svenska lottospelare. Denna lott kommer i flera olika varianter, men priset är detsamma. Som mest kan du vinna upp till 250 000 kronor och upplägget är precis detsamma som i Triss. Tian är en perfekt gåva, särskilt med tanke på det extra låga priset. Varför inte fästa lotten på en vacker blomma och göra gåvan ännu mer personl

Anna
Alfredsson

Betygsätt

Röster

0